info@kastenreus.nl

Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*
Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*

Maatregelen coronavirus

Voor jouw veiligheid, en die van onze bezorgers, bezorgen wij tijdelijk niet verder dan de voordeur. Wij doen dit uit voorzorg voor al onze klanten en bezorgers om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit betekent dat ook grootmeubelen zoals onder andere kasten en tafels zelf naar binnen gedragen dienen te worden.

 

Indien het voor jou geen optie is om de zware meubelen zelf naar binnen te dragen is het mogelijk de bestelling een aantal weken bij ons gereserveerd te laten staan. Afhankelijk van de dan huidige situatie hopen wij de mogelijkheid te kunnen bieden om de artikelen wel weer tot in de woonkamer te kunnen leveren. Wij vragen voor de reservering geen aanbetaling. Echter kunnen wij helaas nog geen zekerheid bieden dat het leveren tot in de woonkamer binnen enkele weken wel weer mogelijk zal zijn.

 

Ook bieden wij tijdelijk de mogelijkheid aan de artikelen zelf op te halen bij onze leverancier in Almere. Indien je hier gebruik van wilt maken kan je contact opnemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@kastenreus.nl.

 

We bedanken je voor je begrip voor deze situatie. Indien er nog aanvullende vragen zijn dan horen wij dat graag. Onze klantenservice is per e-mail bereikbaar op klantenservice@kastenreus.nl of telefonisch op 088-5465000 van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

 


Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?