info@kastenreus.nl

Snelle bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*
Snelle bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*

BetalenMomenteel zijn onze transportkosten €6.95 per postpakket en €50,- voor verzending via een vervoerder.

 

Bestellingen die niet bezorgd kunnen worden per post, worden door onze logistieke partner op afspraak bezorgd. De bezorging op de begane grond kost €50,- door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), België en Luxemburg. Woon je op één van de Waddeneilanden, dan geldt wel een toeslag afhankelijk van het eiland. Deze is op aanvraag beschikbaar. Voor bestellingen die per post verzonden kunnen wordt geen extra toeslag gerekend voor de Waddeneilanden.

 

Ook is het bij ons mogelijk om uw bestelling op een etage te laten bezorgen. Onze vervoerder rekent hier een kleine vergoeding voor, welke contant of per pin voldaan kunnen worden aan de bezorger. Let op: bij pakketten zwaarder dan 35kg kan het pakket niet via de trap geleverd worden door onze vervoerder ivm de Arbo-wet. Als het pakket niet via een interne lift naar de etage gebracht kan worden dan dien je zelf zorg te dragen voor het naar boven tillen of je kan een offerte aanvragen voor een verhuislift.

 

Bij KastenReus.nl werken we nooit met verborgen kosten. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, krijg je per e-mail een orderbevestiging waarin alle kosten staan gespecificeerd. Indien je deze kosten te hoog vindt, kan je via een schriftelijke bevestiging kosteloos afzien van de aankoop. Mits het product nog niet is aangeboden aan de postpakketdienst of aan onze logistieke partner.

Wij bieden meerdere mogelijkheden om je betaling te voldoen. Zo kan je er voor kiezen om direct af te rekenen met iDEAL. Of je kiest ervoor om af te rekenen met je creditcard. Dit kan met een MasterCard of Visa-creditcard en hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. Ook is het mogelijk je bestelling te betalen onder rembours. Je kan de betaling dan zowel contant als per pin (let op: niet met een creditcard) voldoen bij aflevering. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om te betalen met In3. Hiermee kan je betalen in 3 termijnen tegen een rentetarief van 0%. Let op! dit geldt uitsluitend voor bestellingen tussen €100,- en €3000,-

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?