info@kastenreus.nl

Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*
Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*

GarantieNatuurlijk! Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het product doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

 

Naast de wettelijke garantie geven wij op al onze producten 1 jaar fabrieksgarantie. Wanneer er binnen een jaar een productiefout wordt geconstateerd zullen wij je product kosteloos omruilen, repareren of terugnemen. Is er bij je product een productiefout opgetreden binnen 1 jaar? Geef dit dan eenvoudig aan ons door via het klachtenformulier. Vergeet hierbij niet om foto's toe te voegen van de klacht, zodat wij je sneller en beter kunnen helpen. Kijk hier voor meer informatie over onze garantiebepalingen.

 

Onze producten worden niet machinaal vervaardigd maar nog écht ambachtelijk met de hand gemaakt en grotendeels van massief hout. Dit heeft als gevolg dat de producten niet in alle facetten perfect zijn want dat kan alleen bij machinaal vervaardigde producten. Er kunnen dus kleine oneffenheden voorkomen. Juist het ambachtelijke karakter van de producten is wat past in, bijvoorbeeld, een landelijke inrichting en dat is dan ook de charme waar veel van onze klanten voor kiezen. Massief hout is 'levend'. Het hout past zich aan aan de omgeving waar het zich in bevindt. Doormiddel van invloeden van buitenaf kan het daarom gebeuren dat een meubelstuk scheurtjes gaat vertonen of kan gaan trekken en krimpen. Deze eigenschappen bepalen de identiteit van een massief houten meubelstuk en zijn daarom geen reden om een beroep te doen op de fabrieksgarantie van 1 jaar.

 

Als webwinkel moet KastenReus.nl aan dezelfde regels en wetgeving voldoen als een traditionele meubelwinkel. Dit betekent dat je als klant van onze Nederlandse webwinkel via de Nederlandse wet beschermd bent. Onze algemene voorwaarden en garantieregeling zijn ook via de in Nederland geldende regels opgesteld. Deze kan je op onze website terugvinden.

 

Ja, KastenReus.nl is in het bezit van het thuiswinkelwaarborg certificaat. Het Nederlands Thuiswinkel waarborg keurmerk wordt alleen aan webwinkels uitgegeven die volgens de strenge eisen van het thuiswinkel waarborg keurmerk op een transparante en vertrouwde manier werken. Thuiswinkel waarborg keurmerk werkt alleen samen met bedrijven die aan hun strenge voorwaarden voldoen; KastenReus.nl voldoet aan alle eisen. Je kan dit controleren door op het thuiswinkel logo op de site te klikken. Je krijgt dan ons origineel certificaat te zien.

 

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?