info@kastenreus.nl

Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*
Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*

RetournerenJe kan je bestelling retourneren op dezelfde wijze retourneren als dat deze geleverd is. Ongeacht de leverwijze heb je het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een overeenkomst te herroepen (herroepingsrecht).

 

Als je bestelling geleverd is via de post, dan kan je het product retourneren door het meegestuurde retourformulier in te vullen en bij het product te voegen. Daarna pak je het product weer stevig in (in de originele verpakking) en maakt deze klaar voor verzending. Vervolgens gebruik je het meegestuurde retourlabel en geef je het pakketje af bij een PostNL punt. Wij betalen je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de herroepingsmededeling terug. Wij mogen wachten totdat we het pakketje retour hebben ontvangen, of totdat je hebt aangetoond dat je het product hebt opgestuurd.

 

Als je bestelling op afspraak geleverd is door onze logistieke partner, dan kan je het product retourneren door ons via de mail of het contactformulier op de hoogte van de retournering. Wij zullen dit dan direct doorgeven aan onze logistieke partner en zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen een ophaalafspraak in te plannen. Afhankelijk van de grootte van het pakket zijn hier kosten aan verbonden, hiervan word je van tevoren op de hoogte gesteld. Wij betalen je zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen terug. Wij mogen wachten totdat we het pakketje retour hebben ontvangen, of totdat je hebt aangetoond dat je het product hebt opgestuurd.

 

Je kunt het pakketje ook zonder mededeling retourneren binnen de herroepingstermijn.

 

Neehoor, dit hoeft niet!  Je kan je artikel gewoon naar ons terugsturen, of door ons laten ophalen (afhankelijk van de oorspronkelijke verzendmethode). Wanneer je je retour wil aanmelden vragen wij jou het ordernummer en het te retourneren artikel te vermelden zodat wij dit zo snel mogelijk voor je kunnen verwerken (maar dit hoeft niet). Hierbij hoef je geen reden voor retour op te geven. Dit is uiteraard anders wanneer je het product terugstuurt omdat je aanspraak willen maken op de garantie. Dan horen wij graag wat er mis is met het product en ontvangen wij graag foto's van de klacht.

 

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een overeenkomst te herroepen (herroepingsrecht). De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is of waarop een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

 

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via een van onze medewerkers voordat de herroepingstermijn is verstreken. Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook door het invullen van het door ons toegezonden Modelformulier (PDF) aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan van ons terug, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering. Wij betalen je zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen terug.

 

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden. Je dient niet later dan 14 dagen na de dag waarop je de goederen hebt ontvangen aan ons kenbaar te maken dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht. Wij zorgen dan dat de goederen bij jou opgehaald worden. De directe kosten van 85.- van het terugzenden van de goederen komen wel voor jouw rekening. Op aanvraag kunnen wij je mogelijkheden aandragen om zelf het product terug te sturen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Wil je een artikel retourneren? Volg dan de stappen uit onze retourprocedure.

 

Wij vinden het heel vervelend dat je bestelling tijdens de levering schade heeft opgelopen, ondanks onze strenge controles en genomen maatregelen. In dit geval kan je het beste ons klachtenformulier invullen, welke je onder service en klachtenafhandeling op de website kunt terugvinden. Ook hebben wij beeldmateriaal van de schade nodig om de klacht te kunnen verwerken. Dit beeldmateriaal kan je eenvoudig bij het klachtenformulier toevoegen. Hierdoor hebben wij een compleet beeld van je klacht en kunnen wij zo snel mogelijk een passende oplossing bieden. Afhankelijk van de klacht is dit een vergoeding, omruiling of reparatie.

 

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?