info@kastenreus.nl

Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*
Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*

Shop the look


Verona

Verona

De Verona Serie van HSM Collection heeft een zwart design met vissengraat patroon. De meubels zijn gemaakt van mangohout en metaal. Van grote wandkasten tot kleine bijzettafeltjes, deze serie heeft een luxe uitstraling en is een absolute hit bij interieurliefhebbers.

 

Lees meer
Kleurrijk

Kleurrijk

Kleur brengt je huis tot leven! Het is belangrijk om bij de keuze van kleur rekening te houden met de effecten en te variëren met materialen. Niet alleen verf brengt kleur in huis, ook meubels kunnen veel toevoegen! Zo hebben we gekozen voor de afwisseling van metaal met diverse hout soorten.  Geen fan van teveel kleur in je interieur? Kies dan voor ton-sur-ton. Hierbij kies je voor één kleur in diverse tinten. Op deze manier kan je contrast creëren door te variëren met materialen en donkere en lichte tinten. Liever geen kleur op de muur? Kies dan voor een neutrale kleur op de wand en wissel je meubels af met kleurrijke  woonaccesoires voor extra details in jouw woonsfeer.

 

Lees meer
Industrieel

Industrieel

Industriële interieurs staan bekend om de rauwe, stoere look. Oude elementen worden tot pronkstukken omgevormd, waardoor een look ontstaat die onafgemaakt, maar samenhangend en stoer is, basiskenmerkend voor een industriële look. Hoewel industriële huizen vaak minimalistisch zijn, is er veel ruimte voor het creëren van contrast door het combineren van metalen met rustieke of vintage (houten) kasten, bladen en meubels.

 

Lees meer
Landelijk

Landelijk

Landelijke interieurs staan bekend om de warme maar toch stoere look. Oude elementen worden tot pronkstukken omgevormd, waardoor een look ontstaat die onafgemaakt, maar samenhangend is en vaak een warme sfeer creeeren. . Hoewel landelijke huizen vaak minimalistisch zijn, is er veel ruimte voor het creëren van contrast door het combineren van metalal met diverse houtsoorten en decoratie.

 

Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?