info@kastenreus.nl

Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*
Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*

Shop the look


Verona

Verona

De Verona Serie van HSM Collection heeft een zwart design met vissengraat patroon. De meubels zijn gemaakt van mangohout en metaal. Van grote wandkasten tot kleine bijzettafeltjes, deze serie heeft een luxe uitstraling en is een absolute hit bij interieurliefhebbers.

 

Lees meer
Kleurrijk

Kleurrijk

Kleur brengt je huis tot leven! Het is belangrijk om bij de keuze van kleur rekening te houden met de effecten en te variëren met materialen. Niet alleen verf brengt kleur in huis, ook meubels kunnen veel toevoegen! Zo hebben we gekozen voor de afwisseling van metaal met diverse hout soorten.  Geen fan van teveel kleur in je interieur? Kies dan voor ton-sur-ton. Hierbij kies je voor één kleur in diverse tinten. Op deze manier kan je contrast creëren door te variëren met materialen en donkere en lichte tinten. Liever geen kleur op de muur? Kies dan voor een neutrale kleur op de wand en wissel je meubels af met kleurrijke  woonaccesoires voor extra details in jouw woonsfeer.

 

Lees meer
Hotel Chique

Hotel Chique

Hotel Chique is een bekend begrip geworden de laatste jaren. Het begrip ' Hotel chique'  betekent dat alles mooi en netjes is ingericht en vooral een rust uitstraalt.. Het heeft een luxe uitstraling en is ook wel te herkennen aan de natuurlijke tinten en materialen. De stof velours word veel gebruikt binnen deze sfeer door de rijke en zachte uitstraling van de stof. Velours zie je tegenwoordig  terug in bijvoorbeeld sierkussentjes maar de stof word ook steeds meer gebruikt voor sofa's , fauteuils , lampenkappen etc. .

 

Lees meer
Modern

Modern

Modern ingerichte huisstijlen zijn er in vele varianten. Dit kan zowel in materiaal als in kleur en design te zien zijn. Voor deze moderne woonsfeer is de trend van nu vooral gericht op basiskleuren afgewisseld met gouden accenten. Fauteuils zijn tegenwoordig onmisbaar binnen het interieur en door de gouden poot onder deze draai fauteuil krijgt deze settign een extra toevoeging. Maak de rest van de woonstijl af met gouden woon accesoirec zoals bijvoorbeeld vaasjes, schalen, decoratie items of bijvoorbeeld  pluimen in een warme kleur. Door een kleed toe te voegen met een vloerlamp, krijgt jouw woning een fijne woonsfeer waarin vele combinaties mogelijk zijn.

 

Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?