info@kastenreus.nl

Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*
Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*

Shop the look


Verona

Verona

De Verona Serie van HSM Collection heeft een zwart design met vissengraat patroon. De meubels zijn gemaakt van mangohout en metaal. Van grote wandkasten tot kleine bijzettafeltjes, deze serie heeft een luxe uitstraling en is een absolute hit bij interieurliefhebbers.

 

Lees meer
Kleurrijk

Kleurrijk

Kleur brengt je huis tot leven! Het is belangrijk om bij de keuze van kleur rekening te houden met de effecten en te variëren met materialen. Niet alleen verf brengt kleur in huis, ook meubels kunnen veel toevoegen! Zo hebben we gekozen voor de afwisseling van metaal met diverse hout soorten.  Geen fan van teveel kleur in je interieur? Kies dan voor ton-sur-ton. Hierbij kies je voor één kleur in diverse tinten. Op deze manier kan je contrast creëren door te variëren met materialen en donkere en lichte tinten. Liever geen kleur op de muur? Kies dan voor een neutrale kleur op de wand en wissel je meubels af met kleurrijke  woonaccesoires voor extra details in jouw woonsfeer.

 

Lees meer
Hotel Chique

Hotel Chique

Hotel Chique is een bekend begrip geworden de laatste jaren. Het begrip ' Hotel chique'  betekent dat alles mooi en netjes is ingericht en rust uitstraalt. Deze woonstijl heeft een luxe uitstraling en is ook wel te herkennen aan de gouden tinten en zachte, chique materialen. De stof velours wordt veel gebruikt binnen deze sfeer door de rijke en zachte uitstraling van de stof. Velours zie je tegenwoordig  terug in bijvoorbeeld sierkussentjes,  maar de stof wordt ook steeds meer gebruikt voor sofa's , fauteuils , lampenkappen etc. . Met deze woonstijl kan je diverse kanten op, ga je voor elegant en chique of juist voor expressieve decoratie in afwisseling met kleur?

 

Lees meer
Modern

Modern

Modern ingerichte huisstijlen zijn er in vele varianten. Dit is zowel in kleur, materiaal als decoratie te zien. Voor deze moderne woonsfeer is de trend van nu vooral gericht op basiskleuren afgewisseld met gouden accenten. Fauteuils zijn tegenwoordig onmisbaar binnen het interieur en door de gouden poot onder deze draai fauteuil krijgt deze fauteuil een extra toevoeging. Maak de rest van de woonstijl af met gouden woon accesoires zoals bijvoorbeeld vaasjes, schalen, decoratie items of bijvoorbeeld  pluimen in een warme kleur. Door een vloerkleed toe te voegen met een vloerlamp, krijgt jouw woning een fijne woonsfeer waarin vele combinaties mogelijk zijn.

 

Lees meer

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?