info@kastenreus.nl

Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*
Gratis bezorging
Uitgebreid assortiment
Betalen bij aflevering of in3 (termijnen)*

Retourvoorwaarden

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is of waarop een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

 

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via een van onze medewerkers voordat de herroepingstermijn is verstreken. Na het aanmelden van je retourzending, heb je nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook door het invullen van het door ons toegezonden Modelformulier (PDF) aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan van ons terug, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering. Wij betalen je in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen terug.

 

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden. Je dient niet later dan 14 dagen na de dag waarop je de goederen hebt ontvangen aan ons kenbaar te maken dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht. Voor het retourneren van producten die geleverd zijn via onze transporteur brengen wij een bedrag van €85 in rekening. Wij zorgen dan dat de goederen bij jou opgehaald worden.  Op aanvraag kunnen wij je mogelijkheden aandragen om zelf het product terug te sturen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Retourprocedure

Wil je een artikel retourneren? Dit kan kosteloos en zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Volg onderstaande stappen zodat wij de retour correct en snel kunnen verwerken.

 

Pakketten die via de post geleverd zijn:

  Vul de gegevens op het meegestuurde retourformulier zo volledigmogelijk in.  Let op; zonder ingevuld retourformulier kan het retour proces vertraging oplopen.

  Verpak het artikel goed (het liefst in de originele verpakking).

  Gebruik het meegestuurde retourlabel om je pakket kosteloos te retourneren.

  Lever het pakketje af bij een PostNL punt.

  Uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping storten wij het aankoop bedrag terug. Wij mogen wachten totdat we het product hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je het product hebt teruggestuurd.

 

Pakketten die op afspraak via onze transporteur geleverd zijn:

  Laat ons weten dat je het product wilt retourneren. Dit kan door een e-mail te sturen of via ons contactformulier. Wij willen je vragen om het ordernummer en het artikel dat retour gestuurd wordt hierbij te vermelden (zodat wij weten hoe groot het pakket is dat opgehaald wordt).

Wij melden de retour voor je aan bij onze transporteur., de kosten voor deze retournering zijn voor eigen rekening.

  Verpak het artikel  zo goed mogelijk (het liefst in de originele verpakking).

  Binnen 1-3 werkdagen neemt de transporteur contact met je op om het artikel weer retour te halen, wij rekenen hier een bedrag van €85 voor.

  Uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping storten wij het aankoop bedrag terug ( excl. transportkosten t.w.v. €85 ) . Wij mogen wachten totdat we het product hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je het product hebt teruggestuurd.

 

Wil je een artikel retourneren omdat je aanspraak wilt maken op de garantie? Gebruik dan ons klachtenformulier.

 

  Ons retouradres

Retouren Kastenreus

Versterkerstraat 4

1322AP Almere

 


Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?